Close

27 februari 2015

NoordWestGroep

Vanaf half april 2013 tot eind januari 2014 heb ik aan een opdracht bij NoordWestGroep gewerkt. Een bedrijf voor mensen met afstand tot de arbeidsmarkt. Kijk op www.noordwestgroep.nl voor meer informatie.

Projectmanager implementatie Exact

NoordWestGroep werkte enkele jaren met Axapta als ERP systeem. Omdat dit als te omvangrijk, complex en kostbaar werd beschouwd voor de bedrijfsvoering anno 2013, was er de wens om over te stappen op een eenvoudiger en goedkoper systeem. De keuze is toen gemaakt voor Exact. Die keuze heeft NoordWestGroep samen met twee andere SW-bedrijven gemaakt: IMpact en Reestmond.

EM-Interim heeft het projectmanagement gerealiseerd voor de implementatie van Exact binnen de drie genoemde organisaties. Het project is succesvol afgesloten op 30-1-2014 met drie zeer tevreden klanten. Het resultaat (Exact en alle gevraagde koppelingen effectief gebruikt door de organisaties) is geleverd binnen de planning van tijd en geld.