Close

10 december 2017

SKK Kozijnwacht

Al 25 jaar repareert en onderhoudt SKK Kozijnwacht kunststof, aluminium en houten kozijnen in heel Nederland.

De monteurs van SKK Kozijnwacht hebben verstand van kozijntechniek, profielsystemen en geïntegreerd hang– en sluitwerk. Met technische kennis én vaardigheden verrichten zij efficiënt kozijnwerkzaamheden in heel Nederland. SKK werkt voor woningcorporaties, (commerciële) gebouwen beheerders, Verenigingen van Eigenaren en particuliere woningbezitters.

SKK is al enige tijd bezig met het implementeren van een nieuwe ERP oplossing op basis van Navision met branche specifieke uitbreidingen, geleverd door 4PS. Het project heeft bijsturing en structurering nodig. De rol van EM-Interim omvat het analyseren van de problematiek, adviseren over en voorstellen van een aangepaste aanpak en het sturen van het project op basis daarvan.