Close

16 januari 2016

Empatec

Empatec is een maatschappelijke onderneming. Maatschappelijk omdat we iedereen met afstand tot de arbeidsmarkt een kans geven om zich te ontwikkelen. En daarnaast zijn we een onderneming omdat we dit doel bedrijfsmatig realiseren in een zakelijke omgeving. Empatec is gevestigd op verschillende locaties in Friesland met het hoofdkantoor in Sneek. Lees meer hierover op www.empatec.nl.

EM-Interim vult bij Empatec de rol van Programmamanager in voor het ontwikkelen en realiseren van de informatiestrategie waarmee Empatec weer de nodige jaren vooruit kan. Vanuit de buitenwereld worden de nodige eisen gesteld aan Empatec en ook intern is er de wens om een stap te maken in de ondersteuning van de processen met goed passende informatievoorziening. EM-Interim ondersteunt bij het actualiseren en verder ontwikkelen van de informatiestrategie en het realiseren van de projectportfolio die daaruit voortkomt.