Close

16 januari 2016

Empatec

Empatec is een maatschappelijke onderneming. Maatschappelijk omdat we iedereen met afstand tot de arbeidsmarkt een kans geven om zich te ontwikkelen. En daarnaast zijn we een onderneming omdat we dit doel bedrijfsmatig realiseren in een zakelijke omgeving. Empatec is gevestigd op verschillende locaties in Friesland met het hoofdkantoor in Sneek. Lees meer hierover op www.empatec.nl.

EM-Interim vult bij Empatec de rol van Programmamanager in voor het ontwikkelen en realiseren van de informatiestrategie waarmee Empatec weer de nodige jaren vooruit kan. Vanuit de buitenwereld worden de nodige eisen gesteld aan Empatec en ook intern is er de wens om een stap te maken in de ondersteuning van de processen met goed passende informatievoorziening. EM-Interim ondersteunt bij het actualiseren en verder ontwikkelen van de informatiestrategie en het realiseren van de projectportfolio die daaruit voortkomt.

De belangrijkste projecten:

  •  Realisatie van een stuurinformatie platform met dashboards voor alle organisatieonderdelen
  • Implementatie van een nieuw ERP systeem, gekoppeld aan de omliggende systemen
  • Implementeren van urenregistratie in verschillende organisatieonderdelen
  • Ontwikkeling en implementatie van een intern portal (Mijn Werk) op basis van maatwerk
  • Ontwikkeling en invoering van een nieuw intranet op basis van SharePoint
  • Herinrichting van de Informatievoorzieningsorganisatie (ICT, Applicatiebeheer etc.)
  • Uitbesteding ICT infrastructuur